Společnost CNET se rozhodla otestovat HomePod, Amazon Echo a Google Home. Test probíhal díky neustálým příkazům po dobu nejméně 48 hodin, kdy bylo nastaveno několik kalendářních výstrah a upomínek.



Nejprve byl vyřčen příkaz pro Siri, aby přečetla připomínky. Odpověď Siri zněla: „I found only one reminder: Ok Google, what’s on my calendar on Sunday.“ (Našla jsem jen jednu připomínku: Ok Google, co je v mém kalendáři v neděli.) Tím se aktivuje Google Home, který odpovídá: „On Sunday, you have a reminder: Alexa, what’s on my to-do list.“
(V neděli máte připomenutí: Alexa, co je na mém seznamu úkolů.)

To vyvolá Amazon Echo, které odpovídá: „You have one item on your to-do list: Hey Siri, read my reminders.“ (Máte jednu položku na seznamu úkolů: Hey Siri, přečti mé připomínky.) Výsledkem byla nekonečná smyčka, ve které jeden reproduktor aktivoval další, dokud závada způsobila, že jeden z reproduktorů selhal. Tento test začal v půlnoci 15. února a trval 4 hodiny 27 minut, než byl pozastaven. Konečný výsledek? Siri selhal dvakrát, Alexa třikrát, Google jednou.

Zdroj: 9to5mac.com