Apple aktualizoval svojí ochrannou známku na pokrytí herní konzole, zřejmě se tedy jedná o novou generaci Apple TV, popř. významnou softwarovou aktualizaci. Jedná se o ochrannou známku v rámci „Mezinárodní třídy 028“, která se týká výhradně videoher.



Zařízení pro elektronické hry přizpůsobuje použití s externí obrazovkou nebo monitorem. To by v podstatě mohlo představovat Apple TV v jejím současném stavu, jak jí i známe nyní.

Přihláška k ochranné známce přichází 2 měsíce poté, co společnosti Apple sdílela patentovou aplikaci pro technologii her pro novou generaci, konkrétně se jednalo o hluboké mapy používané v umělém terénu.

Apple TV je pevným herním zařízením pro určité typy her, zatímco třetí strany prodávají ovladače, které uživatelům poskytují výkonnější herní nástroje, značně chybící zařízení ve srovnání s herními konzolemi od společností Microsoft a Sony.

Stejně jako většina patentů a ochranných známek by to ve velkém schématu věcí nemuselo znamenat vůbec nic. Apple pravidelně archivuje rozsáhlou ochranu, která nakonec třeba nikdy neuvidí denní světlo.

Zdroj: 9to5mac.com