YouTube dnes ráno oznámilo, že jejich aplikace YouTube TV na Apple TV „přichází velmi brzy“, to zřejmě znamenalo dnes odpoledne. Aplikace YouTube TV je nyní už k dispozici ke stažení z obchodu App Store na Apple TV, kde jsou zobrazeny v banneru.



Nová televizní aplikace YouTube TV přichází právě včas před Super Bowl LII, který se má konat v neděli 4. února. YouTube se také nedávno rozšířila do zařízení Roku, pravděpodobně s cílem přilákat nové předplatitele, kteří chtějí sledovat Super Bowl.

Služba YouTube TV, stojí 35 USD měsíčně, nabízí předplatitelům přístup k televizním pořadům na ABC, CBS, Fox, NBC, CW, Disney, ESPN, FX, USA a desítkám dalších.

YouTube TV se může pochlubit více než 40 kanály, včetně živých sportů a zpráv. Nabízí také neomezený úložný prostor pro DVR a umožňuje předplatitelům přístup k jejich přehrávání kdekoli ve Spojených státech, a to včetně obsahu z 9,99 dolarů za měsíc ze služby YouTube Red.

YouTube TV je navržen tak, aby nabídka konkurovala službá jako je Sling TV, Hulu s Live TV, DirecTV Now a Playstation Vue, které jsou dostupné prostřednictvím aplikací na Apple TV 4. a 5. generace.

Zdroj: macrumors.com