Aktualizace iOS 11.2.6 způsobuje u některých uživatelů AirPods, že zvuk, který slyší je mono, namísto stereo. Pokud jste někdy poslouchali podcasty, možná jste si toho nevšimli, protože většina podcastů je nahrávána v mono, ale pokud posloucháte hudbu, může to být problém.



Aktualizace může být také způsobit problém s ovládacími prvky AirPods. Ať tak či onak, opravit tento problém je velice snadné.

Jak opravit problém se zvukem AirPods

Pro opravu těchto problémů stačí znovu spárovat AirPods s iPhone. Naštěstí díky čipu W1 společnosti Apple to bude trvat jenom několik vteřin.

  • Odpojte své AirPods

Chcete-li zrušit spárování vašich AirPods, přejděte do Nastavení> Bluetooth a klepněte na malou ikonu v seznamu vedle AirPods. Poté klepněte na možnost Zapomenout toto zařízení a znovu jej klepnutím potvrďte.

  • Spárujte své AirPods znovu.

Druhý krok je ještě jednodušší. Jen se ujistěte, že váš iPhone je zapnutý a odemčený a otevřete malé pouzdro AirPods. Měl by začít proces párování automaticky. Tímto
opětovným uvedením AirPods do vašeho iPhone by se měly odstranit chyby komunikace způsobené aktualizací systému iOS 11.2.6.

Zdroj: www.cultofmac.com