Nadcházející modely Samsung Galaxy S9 a Galaxy S9 Plus údajně kopírují jednu z nejpopulárnějších nových funkcí iPhonu X: Animoji. Korejská stránka ETNews tvrdí, že vlajková loď se smartphony bude mít novou funkci 3D emoji, která je „pokročilejší“ než Animoji. Stejně jako na iPhonu X, uživatelé budou moci vybrat z různých 3D znaků, včetně zvířat, které napodobují obličejové pohyby, které jsou sledovány snímači rozpoznávání obličeje Galaxy S9.



Samsung by měl odhalit jméno svého konkurenta Animoji na Galaxy S9 a Galaxy S9 Plus už 25.2.2018 na Mobile World Congress. Mnoho detailů o smartphonech již uniklo, včetně celých snímků zařízení sdílených Evanem Blassem.

Zatímco fámy naznačují, že další důležitá verze Androidu bude obsahovat podporu pro smartphony s takzvaným vrubovým designem, jako má iPhone X, zdá se, že Galaxy S9 a Galaxy S9 Plus si budou udržovat štíhlé rámečky v horní a spodní části displeje přední kameru, mikrofon a snímače.

3D emoji bude poháněny systémem rozpoznávání obličeje Galaxy S9, který by měl zůstat méně bezpečný než Face ID na iPhone X. Ostatní biometrické možnosti budou obsahovat snímač otisků prstů a scanner pro duhovku.

Zdroj: macrumors.com