Společnost Shure, která vyrábí mikrofony pro iPhony spolu s celou řadou profesionálních audio zařízení, uvedla na Twitteru, že iOS 11.3 bude k dispozici již příští týden. Jedná se o odpověď na stížnost zákazníka týkající se neúspěšných nahrávek.



Společnost říká, že iOS 11.3 obsahuje opravu tohoto příslušenství. Shure dostává spoustu stížností na své mikrofony, které nepracují s iPhone 8 a iPhone X. Apple možná firmu ujistil, že řešení problémů se spolehlivostí příslušenství přijde v aktualizaci 11.3, ale je těžké uvěřit, že jim řekli, kdy to bude. Apple již datum veřejně oznámil. iOS 11.3 beta je v současné době k dispozici pro vývojáře. Obsahuje nové Animoji, zdravotní záznamy, iMessage Business Chat, Kondice baterie a mnoho dalších vylepšení.

Nezdá se, že by byl již dostatečně připravený k vydání, což činí tvrzení firmy Shurea méně pravděpodobnou. Apple slíbil, že aktualizace bude ke stažení na jaře. Tento časový rámec pravděpodobně znamená období mezi 20. březnem a 21. červnem. Současná verze iOS 11.3 beta ještě obsahuje zpětnou vazbu, ta bude před zveřejněním odstraněna. To naznačuje, že Shure je trochu příliš optimistický, neočekáváme, že bude zveřejněna dříve jak v polovině března.

https://twitter.com/shure/status/967132989393129472

Zdroj: 9to5mac.com