Před koncem loňského roku Snap oficiálně odhalil zásadní změnu své aplikace Snapchat.
Tato změna byla určena k tomu, aby pomohla více lidem začít používat aplikaci, protože originální design nebyl tolik přátelský pro některé potenciální uživatele.



Firma Snap Inc považovala za vhodné aplikaci změnit. Generální ředitel společnosti Evan Spiegel nedávno reagoval na kritiku lidí, kteří nemají tato přepracování aplikací rádi. Na webu Change.org je zveřejněna petice proti redesignu aplikace. Nyní dosahuje více než 1,5 milionu podpisů a Snap dnes oficiálně reagoval na petici. Ten uvádí, že změna je navržena tak, aby usnadnila lidem spojení s těmi, na kterých jim nejvíce záleží.

Společnost bere na vědomí, že se nová stránka přátel přizpůsobí každému jednotlivému uživateli v průběhu času. Čím více se bude tato aplikace používat, měla by pravidelně zobrazovat ty, s kterými jste nejvíce v kontaktu. „Již brzy představíme karty Přátelé a Objevte, což vám usnadní nalezení příběhů, které chcete vidět. Jakmile obdržíte aktualizaci, budete mít možnost uspořádat příběhy, skupinové rozhovory a odběry, což vám umožní další přizpůsobení aplikace.“ Snap znovu zdůrazňuje, že poslouchá zpětnou vazbu, ale nezdá se, že by se vrátil starý design.

Zdroj: iphonehacks.com