Známe to všichni. Při rozbalení nádherné zařízení bez jediného škrábance, po pár měsících nebo dokonce rocích každodenního používání zařízení nesoucí známky opotřebení. A to i když se k vašemu miláčkovi chováte „hezky“. O to víc se toto opotřebovávání každodenním používáním projevuje na leštěném povrchu. A jeden takový má i nejnovější iPhone X. Celý rámeček je totiž vyroben z leštěné oceli, jejíž především světlá barva (na silver modelu) chytá mikroskopické škrábance celkem snadno. V dnešním návodu vám ukážeme, jak jednoduše můžete rámeček navrátit do původního stavu.



Youtuber Quinn Nelson z kanálu Snazzy Labs ve svém nejnovějším videu ukazuje, jak jednoduché je zbavit se těchto nepříjemných škrábanců na světlém rámečku a navrátit tak iPhone X do původního stavu. Kromě toho video ukazuje, jak díky aplikaci tenké vrstvy lesklého povlaku navrátit rámečku svůj původní lesk. V úvodu jsme se zmínili, že je tato metoda vhodná jen pro světlou variantu iPhonu X. Provádění tohoto procesu nejen že na tmavé variantě nebude fungovat, ale může trvale poškodit tmavý povlak a vést tak k odlupování černé barvy.

Na světlé variantě však tuto metodu můžete využívat jak dlouho budete chtít. Výhodou je, že se nejedná o nic složitého a i opravdový laik vše zvládne. Na celé video se můžete podívat níže. Věříme, že vám pomůže.

Zdroj: iphonehacks.com