Unicode Consortium dnes oznámil, že dokončil novou sadu 157 emoji, kterou společnosti, jako je Apple, budou schopny použít později v tomto roce. Ve skutečnosti je nových pouze 77 emoji, protože někteří mají více tónů pleti.



Jeremy Burge, který provozuje oblíbenou webovou stránku Emojipedia, sdílel ukázky všech nových emoji ve stylu Apple, aby ukázal, jak by mohli vypadat na zařízeních jako je iPhone, iPad a Mac. Emoji 11.0 bude obsahovat několik nových účesů a typů, včetně mužských a ženských tváří s červenými, kudrnatými nebo šedivými vlasy nebo i bez vlasů. Další pozoruhodné přírůstky jsou nové superhrdiny a superhrdinky, emoji s party kloboukem nebo emoji pro známé aktivity, jako je šití, pletení, lakros, softball, frisbee, šachy a skateboarding

Mezi nová zvířata a hmyz patří klokan, papoušek, páv, labuť, ježek, lama, humr, hroch, mýval a moskyti. Mezi nová jídla patří například hlávkový salát, mango a cupcake, zatímco nové předměty se pohybují od hasícího přístroje až po toaletní papír a houbičku. Také je zde pirátská vlajka a symbol nekonečna. Emoji 11.0 bude součástí Unicode 11.0, který bude uveden v červnu. Noví Emoji se obvykle začnou zobrazovat v mobilních zařízeních v srpnu nebo v září, takže očekávejte, že je uvidíte na iPhonech a iPadech pravděpodobně v iOS 12. Časem by se měli také rozšířit na počítače Mac a Apple Watch.

Zdroj: macrumors.com

 

.