Apple bude příští týden hostovat příští týden vývojářskou konferenci v budově Station F „startup incubator“ v Paříží, ve Francii. Workshop bude probíhat v pátek 23. března 2018, jak informovala stránka Mac4Ever.



Omezený počet vývojářů byl pozván k účasti na workshopu, ten se bude skládat ze dvou částí trvajících celkem 2 hodiny. Poté bude následovat část pro otázky a odpovědi. „Tento speciální workshop vás naučí vytvářet úžasné aplikace pro Apple platformy a také získat co nejvíce z vaší přítomnosti na App Storu. Po workshopu budete mít možnost mluvit s Apple experty.“

Station F je jedno z největších center pro podnikatele v Evropě, Apple se zde poprvé objevil v říjnu 2017. Apple má podle nejnovějších informací na Station F tým, který pomáhá vývojářům vytvářet, schvalovat a spravovat jejich iOS aplikace. Členství ve Station F začíná na €195 měsíčně, ale můžete si také pořídit zlevněné roční členství, někteří vývojáři, kteří si nemůžou dovolit platit poplatek dokonce mohou získat přístup zdarma.

Zdroj: macrumors.com