Apple vydal macOS High Sierra 10.13.4, jedná se o čtvrtou hlavní aktualizaci operačního systému macOS High Sierra, která je k dispozici pro počítače Mac. MacOS High Sierra 10.13.4 přichází více než dva měsíce po vydání softwaru MacOS High Sierra 10.13.3, který přinesl opravy pro zranitelnost Spectra.



macOS High Sierra 10.13.4 lze stáhnout přímo z Mac App Store nebo prostřednictvím Aktualizace softwaru v Mac App Store na všech kompatibilních počítačích Mac, které již používají macOS High Sierra.

macOS High Sierra 10.13.4 uvádí opravy chyb a vylepšení výkonu pro problémy, které byly objeveny od vydání softwaru macOS High Sierra 10.13.3. Aktualizace přináší podporu pro službu Business Chat, která vám umožní propojení s firmami, jako je Wells Fargo a Lowe, přímo v aplikaci Zprávy a obsahuje oficiální podporu pro externí grafické procesory (eGPU).

Tato aktualizace také představí tapetu oblačnosti kouře, která byla dříve k dispozici pouze u iMacu Pro a zavádí varování při otevírání 32bitové aplikace jako součást úsilí o jejich vyřazení.

V budoucnu Apple plánuje postupně ukončit 32bitové aplikace pro Mac, stejně jako u 32bitových aplikací pro iOS. Apple říká, že macOS High Sierra je poslední verze softwaru macOS, která bude podporovat 32bitové aplikace „bez kompromisů“