V listopadu loňského roku byla vydána nová televizní služba s názvem „Philo“, zaměřená na poskytování mnohem levnějších služeb díky tomu, že je z ní odstraněn veškerý sportovní obsah.



Za cenu od 16 dolarů za měsíc mohou předplatitelé sledovat 37 zábavných programů na více zařízeních, včetně iPhone, MacBook, Roku, inteligentních televizorů a dalších. V době svého oznámení společnost uvedla, že aplikace Philo přichází do Apple TV a nyní generální ředitel Andrew McCollum potvrdil, že tato aplikace bude skutečně vydána letos v létě. Například balíček Philo ve výši 16 dolarů/měsíc poskytuje přístup ke 37 kanálům, včetně A&E, AMC, BBC America, Lifetime, TLC, Travel Channel a VH1. K dispozici je také možnost balíčku za 20 dolarů/měsíc, která zvyšuje počet kanálů na 46 a přidává kanály jako Logo a Nicktoons.

Uživatelé mohou nahrávat živé televizní vysílání a záznamy epizod, na které se mohou později podívat. Záznam je k dispozici 30 dnů. Pokud jde o streamování, Philo umožňuje uživatelům streamovat až na tři zařízení najednou v HD kvalitě. Srovnatelně, konkurenti jako Sling TV začínají na ceně od 20 dolarů/měsíc za přibližně 25 kanálů, DirecTV nyní začíná na 35 dolarů za měsíc za zhruba 60 kanálů, Hulu s Live TV začíná na 40 dolarů za měsíc za 50 kanálů a PlayStation Vue začíná na 40 dolarů měsíčně za přibližně 45 kanálů. Všechny tyto služby zahrnují sport nebo možnost přidat sportovní obsah za další měsíční náklady.

Zdroj: macrumors.com