(PRODUCT)RED iPhone 8 a iPhone 8 Plus nyní obdrželi zákazníci, kteří si ho objednali on-line. K dispozici je již ale také ve většině Apple Store, takže si ho můžete přijít koupit osobně.



Stejně jako loni, při vydání Phone 7 (PRODUCT)RED, Apple daruje část výtěžku na charitu. Existují dva klíčové rozdíly oproti loňskému modelu, které mohou změnit váš názor pro zakoupení. Na rozdíl od loňského roku, současná generace iPhone 8 je vybavena skleněným designem. To znamená, že zadní část zařízení, společně s přední částí, je zakrytá sklem. Důvodem této změny byla především snaha o podporu bezdrátového nabíjení. Možná největší rozdíl mezi modely iPhone 7 a iPhone 8 (PRODUCTRED je změna bílého rámečku na černý.

Jedna z největších stížností, které jsem slyšela o předchozí speciální edici, zahrnovala rozhodnutí Apple spojit bílé rámy s červeným zadním krytem. Některým lidem, se tato kombinace nelíbila natolik, že se rozhodli rám vyměnit za černý. Tentokrát už nemusíte zvažovat přijetí takových extrémních opatření. Nejsem si jistá, jestli návrháři Apple skutečně poslouchali zpětnou vazbu, ale z nějakého důvodu se rozhodli pro černo – červenou kombinaci pro letošní edici. Všechno ostatní na červeném iPhone 8 je přesně stejné jako u modelů, které byly vydány koncem roku 2017.

Zdroj: 9to5mac.com