„Článek není žádným způsobem sponzorován a jedná se pouze o naši zkušenost jednoho z redaktorů magazínu.“ – Také jste při nákupu nového Apple zařízení přemýšleli o zaplacení pár tisíc navíc za pojištění? Ano, nejprve si řeknete, zaplatíte pojistku, aby jste se později dozvěděli, že vám pojistná událost nebyla uznaná? Tak by to možná bylo u většiny pojištění na elektroniku, ale iSTYLE – Apple Premium Reseller spolupracuje skutečně s kvalitní pojišťovnou, kde je (pozn. redakce v cca 97%) uznaná pojistná událost. Stačí se přitom pouze trochu začíst na jaké události se pojistka vztahuje a uvidíte krytí na pád, náraz, polití, odcizení a krádež.



V případě, že se vám stane pojistná událost, tak jí nejprve nahlásíte na hlasimskodu.cz/istyle, kde vyplníte dotazník a popis nehody. Potom budete požádáni o zaslání materiálů.

V PŘÍPADĚ MECHANICKÉHO POŠKOZENÍ NEBO PORUCHY

– podepsanou hlášenku (naleznete v příloze)
– pořizovací faktura k vašemu zařízení i pojištění

V PŘÍPADĚ ODCIZENÍ

– protokol od policie (z místa odcizení) s podrobným popisem okolností
– potvrzení o blokaci IMEI (vystaví policie)

Po zaslání všech potřebných potřebných materiálů, dostanete e-mail s tím, že byla vaše pojistná událost uznaná a můžete se vydat do prodejny iStyle, kde v prodejně zkontrolují fyzickou závadu a pošlou do servisu.

Vyžádali jsme si v prodejně iStyle možnost zaslání přímo do domu, abychom nemuseli znovu do prodejny iStyle a vše proběhlo v naprostém pořádku. Celý servis byl vyřízen do 2 týdnů od předání Apple Watch Series 3 na prodejnu iSTYLE.

V našem případě se jednalo o pád Apple Watch Series 3 na zem, kdy prasklo ochranné sklo OLED displeje hodinek. Přímo „pád“ je uveden jako jedna z událostí, na kterou se vztahuje i likvidita. Hodinky byly vyměněny za zcela nový kus a škoda byla vyčíslena na 7.925,- Kč, kterou samozřejmě uhradila pojišťovna.

Pojištění na nový produkt si můžete zvolit buď na 12 nebo 24 měsíců a v našem případě můžeme pojištětí INSIA přes iSTYLE jednoznačně doporučit, protože případná oprava by už u této události stála jednou tolik, co samotné pojištění na 2 roky.

Případné zvolení prodeje Apple Watch s rozbitým displejem vám klesne cena na opravdu směšnou částku pár tisíc ve srovnání s pořizovací cenou.