Aplikace Bandsintown Concerts pro nalezení koncertů ve vašem okolí dnes dostala obrovskou aktualizaci. Mimo jiné v ní dostala nativní podporu streamovací služby Apple Music. Tato integrace tak ve zkratce znamená, že budou nově moci uživatelé přehrávat hudbu skrze Apple Music aniž by museli opustit aplikaci.



Pro ty co aplikaci neznají – Bandsintown je web a aplikace, která svým uživatelům umožní objevovat, kdy má jejich oblíbený umělec či skupina živé vystoupení v jejich okolí.

Nová integrace se službou Apple Music má pomoci hudebním fanouškům v rozhodování, jestli je dané vystoupení pro ně to pravé. Jednoduše se podívají na seznam koncertů v jejich okolí a následně se mohou podívat na katalog skladeb umělce nebo skupiny. Na základě toho se potom mohou rozhodnout, zda koupit lístky, či nikoliv.

Přestože je integrace služby Apple Music novinkou, již dříve koncertní aplikace nabízela integraci například se službami Spotify nebo SoundCloud. Nejnovější verzi aplikaci si můžete již nyní stáhnout z App Storu.

Zdroj: macrumors.com