Aplikace Spotify obvykle nabízí černé a zelené barevné schéma, ale to neznamená, že ho nemůžete změnit, pokud vám nevyhovuje. Nový bezplatný tweak s názvem Colorify od vývojáře chloeeisoaky vám umožňuje změnit barvu aplikace podle vašich představ.



Na fotografii můžete vidět některé příklady toho, jak aplikace Spotify vypadá po úpravě svých základních barev. Patří sem pozadí, karty v dolní části aplikace a dokonce text, který popisuje hudbu, kterou posloucháte. Jakmile nainstalujete tweak Colorify, můžete navštívit Nastavení a podívat se, co vše nabízí. S Colorify je možné například: Zbarvit záhlaví a panel záložek, pozadí, text v uživatelském rozhraní, tlačítka a ikony a stavový řádek. Díky přizpůsobení, které Colorify nabízí, můžete do aplikace Spotify přidávat prakticky jakékoliv barvy, aniž byste museli vybírat z předdefinovaných barev od vývojářů.

Pokud vám záleží na vzhledu, chcete si aplikaci víc přizpůsobit a převážně používáte Spotify k poslechu vašich oblíbených melodií, pak Colorify může být pro vás užitečný. Vylepšení funguje na všech zařízeních, které obsahují jailbreak iOS 10 a iOS 11 s nainstalovanou bezplatnou aplikací Spotify Music. Colorify je k dispozici v Cydia za 1,49 dolarů. Musíte ji tam ale přidat podle následujících kroků:

1) Spusťte aplikaci Cydia a přejděte na kartu Zdroje.
2) Klepněte na tlačítko Upravit a potom klepněte na tlačítko Přidat.
3) V textovém poli vyskakovacího okna, které se zobrazí, zadejte následující adresu úložiště: http://repo.packix.com/
4) Klepněte na tlačítko Přidat zdroj a počkejte, až se úložiště načte do Cydia.

Po dokončení všech čtyř kroků můžete vyhledat, zakoupit a nainstalovat Colorify na vašem zařízení pomocí Cydia nebo kontrolou karty Změny.