Společnost Satechi dnes do své nabídky zařadila nový USB-C hub (rozbočovač). Disponuje elegantním hliníkovým tělem, které přímo sedí k designu MacBooků Pro. Kromě toho však také jako jeden z mála výrobcůzařadil na seznam konektorů i tradiční Ethernetový konektor pro připojení k internetu. Ten využijete v případě, že není k dispozici Wi-Fi síť, nebo je pomalá, ale můžete využít kabelového připojení.



Nově designovaný hub speciálně designován pro 13″ a 15″ MacBooky Pro nabídne svým uživatelům široké spektrum konektorů. Kromě gigabitového Ethernetu, o kterém byla zmínka na začátku se můžete těšit také na HDMI port, USB-C port pro napájení podporující výkon až 87W, 2 klasické USB-A porty standardu 3.0 a taktéž na čtečku paměťových karet Micro SD.

Rozbočovač se do MacBooku zapojuje pomocí dvou USB-C konektorů, které jsou na těle rozbočovače umístěny tak, aby přesně padly do konektorů na těle MacBooku. Díky tomu rozbočovač nabídne nejen gigabitový Ethernet a 87W pro napájení přes USB-C, ale taktéž podporu pro 4K monitor skrze HDMI port.

Nový hliníkový hub si můžete koupit ve dvou barvách, které přímo odpovídají barvám MacBooků Pro – tedy Silver a Space Grey. Vyjde vás na necelých 100 dolarů a koupit si jej můžete už nyní na oficiálním webu Satechi.

Zdroj: macrumors.com