Společnost GE nyní nabízí nový klimatizační systém GE Energy Star 115 Volt Electronic Room Air Conditioner, který je prvním produktem GE kompatibilním se systémem HomeKit, který byl dosud vydán.



Tento klimatizační systém lze zakoupit výhradně od společnosti Lowe za cenu 319 dolarů. I když Lowe ho nabízí za 319 dolarů, společnost GE uvádí, že doporučená cena pro zařízení je 269 dolarů, takže může být výhodné počkat, než si produkt koupíte. Podle společnosti GE zařízení nabízí 8 000 BTU, což je dostatečné pro chlazení středně velkých prostor o rozloze 250 až 350 čtverečních stop. Je vybaven funkcí WiFi Connect, která umožňuje řídit zařízení prostřednictvím telefonu.

Připojení WiFi podporuje systém HomeKit, který umožňuje sledování a přístup k zařízení prostřednictvím aplikace Domácnost od Apple a pomocí příkazů Siri. Kompatibilita HomeKit také umožňuje, aby bylo zařízení začleněno do scén a automatizací. Na tomto trhu je k dispozici jen několik klimatizací s podporou HomeKit, přičemž jediná jiná klimatizace je k dispozici na Haier v omezeném množství kusů.

Zdroj: macrumors.com