Nanoleaf je firma, která se zabývá inteligentním osvětlením pro váš domov. Razer je značka, která vyrábí nádherné PC příslušenství, které rovněž disponuje speciálním osvětlením.



Tyto dvě firmy spojily své síly, aby vytvořily efektivní herní osvětlení, které bude při hraní her vytvářet krásnou atmosféru ve vašem pokoji. Na začátku roku oznámil Razer partnerství se společností Philips Hue, aby rozšířil svůj Razer Synapse RGB software mimo váš stůl na celou místnost, čímž poskytl mnohem zajímavější zážitek při hraní her. Nyní se Nanoleaf připojuje pro ještě lepší výsledek.

Jde o příslušenství, jako stolní reproduktory Razer Nommo Chroma či blikající panely na stěnu. Díky novému partnerství dvou společností vzniklo rozhraní API a SDK. Znamená to, že vývojáři her mohou integrovat svojí práci s Razer a Nanoleaf.

Takže si budete moci pořídit úplně nové panely Rhythm Edition Light, které disponují zvukovým modulem Rhythm. Audio vycházející z reproduktorů bude mít vliv na osvětlení, které bude blikat jako na diskotéce. Příslušenství nebude levné. Cenově půjde o částky nad 229,99 dolarů. Pokud si však budete chtít při hrách na vašem Mac zařízení užít krásnou podívanou, stačí zamířit na oficiální web firmy Razer. Na stránce Razer najdete více informací a integrační nástroj ke stažení.

Zdroj: 9to5mac.com