Spotify a Hulu dnes oznámily rozšíření svého předchozího studentského balíčku, který spojuje obě služby dohromady za výhodnou cenu. Nyní všichni předplatitelé Spotify a Hulu ve Spojených státech dostanou šanci objednat si sjednocený balíček za 12,99 USD / měsíc.



Tento balíček obsahuje hudební službu Spotify Premium (obvykle 9,99 USD/měsíc) a službu Hulu (obvykle 7,99 USD / měsíc). Ušetříte tedy 5 USD/měsíc. Společnosti poznamenaly, že stávající uživatelé služby Spotify Premium budou mít k této nabídce brzy přístup. „Na základě vynikajících výsledků studentských balíčků Spotify a Hulu je jasné, že spotřebitelé rádi kombinují své zážitky z hudby a televize dohromady,“ řekl Tim Connolly, ředitel divize distribuce a partnerství v Hulu. „Jsme nadšeni, že rozšíříme partnerství, abychom tento kombinovaný balíček přinesli všem stávajícím i novým uživatelům Spotify Premium.“

Zde je kompletní rozpis cen:
Váš první měsíc je cena vašeho prémiového plánu plus 3 měsíční zkušební cena Hulu. Po skončení testu začnete platit 12,99 USD/měsíc pro obě služby.

1. měsíc: 9,99 USD + 0,99 USD + daň
2. měsíc: 9,99 USD + daň
3. měsíc: 9,99 USD + daň
Následující měsíce: 12,99 USD + daň

Společnosti uvedly, že očekávají zpřístupnění nového balíčku všem, kteří nemají účet Spotify Premium po tomto létě.

Zdroj: macrumors.com