Před malou chvílí jsme vás v našem článku informovali o příchodu nových chytrých hodinek Fitbit Versa. Jak si však nové hodinky z dílny Fitbitu vedou ve srovnání v konkurencí v podobě Apple Watch? To vám ukáže následující video.



Server CNet, který je autorem tohoto videa se zaměřil snad na všechny aspekty. Video obsahuje objektivní pohledy uživatelů obou zařízení. Dozvíte se pro a proti obou zařízení a stejně tak i jejich funkčnost, která je však velmi podobná. Video obsahuje také podrobný pohled na design obou hodinek.

Mě osobně jako uživatele Apple Watch například zaujalo, že rámeček na hodinkách Fitbit přímo nesplývá s displejem a ani uživatelské rozhraní se konce displeje nijak nesnaží zamaskovat. Hodinky Versa skrývají mnohem více kompromisů.

Na druhou stranu je třeba vzít v úvahu, že jsou Fitbit Versa opravdu o téměř polovinu levnější, než Apple Watch a pro méně náročné uživatele, nebo uživatele, kterým na vzhledu tolik nesejde, se může jednat o rozhodně zajímavé zařízení. Funkčností se totiž tolik neliší. Na celé video se můžete podívat níže.