Příští výzva společnosti Apple pro majitele Apple Watch bude v neděli 22. dubna zaměřena na Den Země, s oznámeními, která by se měla objevit v pátek 20. dubna. Zaznamenávejte svou aktivitu v aplikaci pro sledování cvičení nebo v jakékoli jiné, která do aplikace Zdraví přidává tréninky.



Jakmile dokončíte tuto výzvu, pak vám Apple přidá nový odznak do aplikace Aktivita na iPhone, stejně jako různé samolepky pro iMessage, které můžete použít k vyzdobení vašich zpráv přátelům a rodinným příslušníkům. Rok 2018 je druhým rokem, kdy Apple spustil výzvu specifickou pro Den Země a jeho cíl je stejný jako v roce 2017.

Apple bude slavit Den Země různými způsoby, například tento nadcházející týden, zaměstnanci Apple Store znovu obléknou zelené košile místo tradičních modrých. V minulosti Apple oslavil Den Země přidáním zeleného listu k logům Apple ve svých Apple Store, pomocí speciálních playlistů na Apple Music a vybraných aplikací v App Store.  Pokud bude Apple dodržovat svůj roční plán aktivit pro Apple Watch, příští výzva by se měla uskutečnit v květnu kolem Dne matek.

Zdroj: macrumors.com