Zaměstnanci společnosti Apple oslaví Den Země tím, že budou opět nosit zelené košile místo tradičních tmavě modrých. Nové košile se budou nosit už v pátek 13. dubna ve Spojených státech, ve Spojeném království, v Kanadě a dalších zemích, podle spolehlivého zdroje.



Apple také slaví Den Země přidáním zeleného listu k logům Apple ve svých Apple Store po celém světě. V uplynulých letech Apple sdílel sérii videí ze dne Země, speciální playlist v Apple Music a představoval různé aplikace v App Store. Společnost Apple dále pravděpodobně zveřejní svou Zprávu o odpovědnosti za životní prostředí za rok 2018, která se bude konat kolem Dne Země, a zdůrazní závazek a pokrok společnosti v oblasti recyklace, obnovitelné energie a dalších ekologických iniciativ po celém světě.

Na počátku tohoto týdne společnost Apple oznámila, že všechna její zařízení, včetně Apple Store, kanceláří a datových center v 43 zemích, jsou nyní napájeny 100 % obnovitelné energie. Kromě toho se dalších devět dodavatelů Apple po celém světě zavázalo k využívání obnovitelných zdrojů energie.

Zdroj: macrumors.com