Apple vydal iOS 11.4., tvOS 11.4.1 a macOS High Sierra 10.13.6 pro vývojáře. Registrovaní vývojáři mohou stahovat nové beta verze z vývojářského centra společnosti Apple nebo přes síť po dokončení instalace správného konfiguračního profilu vývojáře.



V prvních dvou beta verzích iOS 11.4.1 nebyly objeveny žádné nové funkce, což naznačuje, že se zaměřuje na opravy chyb a vylepšení výkonu pro řešení problémů zjištěných po vydání verze iOS 11.4. Navržená pro modely Apple TV čtvrté a páté generace, nová verze tvOS 11.4.1 beta verze lze stáhnout na Apple TV prostřednictvím profilu, který je nainstalován pomocí Xcode.

V prvních dvou tvOS 11.4.1 beta nebyly také objeveny žádné nové funkce ani změny, což naznačuje aktualizaci zaměřenou na opravy chyb, které byly objeveny po vydání verze tvOS 11.4. Práce společnosti Apple na tvOS 11 končí, protože společnost se nyní zaměřuje na tvOS 12, který byl představen na vývojářské konferenci na začátku června.

Zatím nevíme, jaké vylepšení přinese šestá aktualizace softwaru macOS High Sierra, ale pravděpodobně se zaměřuje na opravy chyb a vylepšení výkonu u problémů, které nebyly řešeny v macOS High Sierra 10.13.5. Práce na macOS High Sierra se uzavírají, přičemž společnost Apple nyní přesouvá své zaměření na nové generaci macOS, macOS 10.14, která byla představena na vývojářské konferenci dne 4. června.

iOS aktualizace:
Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

tvOS aktualizace:
Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS aktualizace:
Mac App Store > Aktualizace

Zdroj: macrumors. com