Apple je jeden z největších výrobců telefonů, a také jedním z nejvíce oblíbených, a proto jeho produkty využívá vícero slavných osobností. Mezi ně patří i nejlepší panovnice v historii Anglie – Alžběta II.



Společnost BBC nedávno odvysílala epizodu programu Countryfile, který byl věnován právě královně Británie. Královna svoje iOS zařízení používá především pro svůj největší zájem, tedy koně.

Alžběta II má svůj iPhone napojen tak, aby mohla sledovat svoje krásné koně i mimo výkon svojí povinnosti, no a největší zájem má momentálně o nově narozené hříbě. David Somers – manažer společnosti Sandringham řekl:

„Máme tu CCTV kamery, které jsou přístupné na jakýchkoliv iPadech, Iphonech a dokonce televizích, pomocí nichž se dá dívat na koně po dobu 24 hodin. Jak mile se zařízení napojí na cctv, může být i systém kamer použit jako sám iphone, tedy dá se mluvit skrze něj.“

Není tajemstvím, že královna Alžběta II je fanoušek Applu a že vlastní i iPad, však v roce 2005, když si jablečný tablet koupila, s ním dokonce tvořila titulky.

Zdroj: cultofmac.com