Společnost Ring poprvé v říjnu oznámila prodej bezpečnostního systému pro domácnost. Nicméně tento prodej byl rychle zastaven soudem. Začátkem tohoto roku společnost ADT podala žalobu proti firmě Ring.



ADT tvrdila, že společnost zneužila informace, které obdržela, když získala dalšího výrobce zařízení pro domácnost, Zonoff. Ring najal kolem 75 zaměstnanců z neúspěšné společnosti, včetně jejího generálního ředitele Mike Harris. ADT, který investoval 36 milionů dolarů do společnosti Zonoff, tvrdí, že Harris a Ring použili software Zonoff Z1 ve svých zařízeních, což je software, který správně patří ADT.

The Verge nyní informuje o tom, že systém je k dispozici pro předobjednávky, a doprava je naplánována na příští měsíc. Ring Protect se nyní změnil na Ring Alarm. Startovní cena se nezměnila, stojí 199 dolarů. Dostanete pouze jediný senzor dveří/oken a jediný snímač pohybu, který však stačí pro některé byty a můžete zakoupit další za 20 a 30 dolarů. Bohužel v tomto systému neexistuje žádná podpora HomeKit.

Zdroj: 9to5mac.com