Feral Interactive dnes představila hru Tropico pro iPad. Vydání je naplánováno na konec tohoto roku. Bude to vůbec poprvé, kdy bude tato hra dostupná pro iPad. A o co v ní jde?



Tropico je budovatelská hra, která se odehrává na ostrově v Karibiku, kde hráč převezme roli diktátora ostrova El Presidente, který vybudoval infrastrukturu ostrova a řídil svou ekonomiku. „Díky své kombinaci strategií a humoru, je série Tropico oblíbená pro stolní i konzolové hráče,“ řekl David Stephen, výkonný ředitel společnosti Feral Interactive. „Přepracování této hry pro mobilní telefony byla skvělá zábava. jsme nadšení z výsledku a rádi ji přinášíme i pro iPad.“

„Tropico zachycuje představivost milionů hráčů během své 17-leté historie a tento přechod na tablet přináší zcela novou a vzrušující cestu.“ Hra optimalizovaná pro tablety bude vybavena novými dotykovými ovládacími prvky se snadno ovladatelným uživatelským rozhraním. Pro hru Tropico nebyly poskytnuty žádné další podrobnosit, takže budeme muset počkat, dokud se blíže nepotvrdí konkrétní datum a seznam iPadů, na kterých bude fungovat.

Zdroj: macrumors.com