Zatím se zdá, že Apple Music zůstane v iOS 12 z velké části stejný, ale někteří uživatelé Reddit objevili v této aplikaci pro iPhone jednu aktualizaci pro umělce a jejich profilové stránky.



S touto aktualizací mají nyní profily interpretů větší obrázky, přes polovinu obrazovky iPhone. Pod obrázkem je jméno umělce spolu s novým tlačítkem. Podle uživatelů Redditu toto tlačítko přehraje všechny skladby v hudebním katalogu umělce, což usnadňuje hledání kapely nebo zpěváka. Zbytek stránky se bude zobrazovat jako obvykle s nejpopulárnějšími písněmi, albami, nejlepšími videi a dalšími, které lze objevit při posunu dolů.

Ve srovnání, v iOS 11 jsou mnohem menší snímky umělců. Jak je vidět ve výše uvedeném srovnávacím obrázku, u některých kapel, jako je The Raconteurs, je snadné pochopit, proč by Apple chtěl přejít na větší obrázky, když někteří umělci mají většinu svých fotek oříznutou. Zároveň displej iPhone X stále negativně ovlivňuje některé fotky umělců i s novým rozvržením v iOS 12 (jako u Rihanny níže), takže se zdá, že Apple má v plánu ještě další vylepšení, aby se to i v iPhone X zobrazovalo správně.

Namísto tlačítka pro přehrávání má Apple Music v iOS 11 vedle názvu umělce nabídku s různými možnostmi. Obsahuje poněkud podobné přehrávání tomu, jako v iOS 12, ale zásadně se od této funkce odchyluje, protože v iOS 11 aplikace vytvoří seznam písní od různých umělců se zaměřením na žánr/styl zvolené skupiny. Na Redditu se objevily další obrázky nových profilových stránek, včetně Green Day, a zdá se, že v současné době existuje malá chyba ve jménu umělce.

Jak vysvětlil uživatel na Redditu pokud jdete na profil umělce z vlastní knihovny, za názvem interpreta se objeví šedé pole. Ale pokud hledáte nebo najdete umělce jinými způsoby průzkumu toto šedé pozadí se nezobrazí. Je to pravděpodobně jednoduchá chyba uživatelského rozhraní, která bude opravena v budoucích beta aktualizacích.

Zdroj: macrumors.com