Po nepovedených bezdrátových sluchátcích Jabra Elite Sport se mi do ruky dostaly Jabry Elite 65t. Po víc jak třech týdnech mohu zodpovědně prohlásit, že Jabra konečně udělala důstojnou konkurenci pro Apple AirPods. 15 hodin výdrže, sklělé handsfree, velmi slušný zvuk, dobré ovládání a povedený design. I ve srovnání s Beoplay E8 a Bose Sound Sport Free nedopadají špatně. Takže koupit či nekoupit?



Jabra Elite Sport 65t
Jedná se o sluchátka kategorie True Wireless, tedy bezdrátová BT sluchátka zcela bez kabelů. Na jedno nabití vydrží zhruba 5 hodin provozu a pouzdro obsahuje baterii na dalších 10 hodin. Největší výhodou tohoto modelu je opravdu špičkové handsfree využívající 4 ruchové mikrofony. Sluchátka lze spárovat se dvěma zařízeními současně, mají rozumné ovládání, vynikající dosah a hudebně patří k lehce nadprůměrným.

Z neduhů je třeba určitě zmínit ne vždy 100% dosedající sluchátka v krabičce, slabší aplikaci a ne zcela spolehlivě fungující senzor pro automatické vypínání při vyjmutí z uší. Přesto jde o skvělou volbu a důstojného konkurenta pro Apple AirPods.