jimmyCASE uvedl do prodeje v loňském roce pouzdro pro iPhone X téměř ihned po vydání telefonu. Společnost však přepracovala a zdokonalila svou nabídku pro tento telefon a nyní příchazí s novým pouzdrem Slim Classic Wallet.



jimmyCASE používá mahagon, silikon a vysoce výkonný elastický materiál. Tyto materiály opravdu dobře spolupracují, aby vytvořily bezpečné a funkční pouzdro. Nové pouzdro pro iPhone X se dodává ve více variantách než kdykoli předtím, včetně 18 možností s různými barvami, pruhy a vzory. K dispozici je také celočerná verze, která vypadá velmi luxusně.

Výroba pouzder jimmyCASE Slim Classic je dobře promyšlená. Společnost je vyrábí ručně v Los Angeles. Skvěle se drží a používá. Mahagon dává těmto pouzdrům bohatý, výrazný vzhled a také zvyšuje pocit a ochranu.

Jak ukázalo několik recenzí na Amazonu, jediná nevýhoda je, že Slim Classic příliš nechrání obrazovku iPhone X. Jen stěží vytváří bariéru mezi displejem a jakýmikoliv povrchy, pokud jej umístíte lícem dolů.

Vysoce výkonná guma na jimmyCASE je vyrobena na zakázku pro firmu a můžu potvrdit jejich tvrzení, že se nevytáhne. I po použítí více než rok stále drží.

jimmyCASE zakoupíte na webových stránkách  společnosti za 45 dolarů.

Zdroj: 9to5mac.com