Apple Store v České republice zatím nemáme a bohužel to ani nevypadá, že by se měla situace změnit. Pokud se tedy chcete podívat do oficiální Apple prodejny, musíte vycestovat za hranice. My právě zavítali do prodejnyv Covent Garden, která se nachází v Londýně. Jak vypadá největší prodejna Applu, můžete vidět v našem článku.



 

Apple Store v Covent Garden byl otevřený v roce 2010, čímž se tato čtyřpatrová prodejna stala největší na světě. Vypadá jako jakási “Oáza klidu z budoucnosti”. Co se týče zboží – nechybí zde nic. Od Macbooků, přes iPhony až po elektronické hračky.

V prostorách pobíhá několik desítek zaměstnanců v zelených tričkách s logem jablíčka a s úsměvem se vás ptají na to, s čím vám mohou pomoci, představí se, zeptají se vás na jméno, odkud jste a prohodí s vámi pár frází. Vybrali jste zboží a chcete platit? Na chození ke kase zapomeňte, ta tu není. Zaměstnanci k vám dojdou s terminálem a účtenku vám pošlou na email. Když je zboží připraveno, donesou vám jej a chvíli se s vámi zastaví na pár slov. Prostě příjemný nákup, ze kterého máte radost. A tak to má být.

Neustále zde probíhají semináře a školení, takže se můžete dozvědět spoustu vychytávek u jednoho z mnoha stolů ve druhém patře určených ke vzdělávání. Apple Store je opravdu příjemným místem, kam by měl každý fanoušek Applu zavítat a udělat si v něm radost, rozhodně toho výletu nebudete litovat!