Snad každý uživatel iPhonu v dnešní době musel řešit nějaký problém. Rozbitý displej, slabá baterie nebo kontakt s vodou, oprava iPhonu byla nevyhnutelná. Kde si ale nechat opravit iPhone? Kvalitně, rychle, za odpovídající cenu?



Oprava iPhonu v Praze na počkání – Tvrzenýsklo.cz

Při jakékoliv závadě na iPhonu proběhne každému uživateli iPhonu hlavou: “Jak dlouho budu muset bez iPhonu být?” – Ta představa že byste dali iPhone například na 30 dní někam do servisu a čekali na opravu je pro 99% uživatelů nepředstavitelná. iPhone potřebujeme všichni každý den především kvůli pracovním povinnostem a je tedy skoro nereálné být bez iPhonu po dobu jednoho měsíce.

Tvrzenýsklo.cz nabízí opravy iPhonů na počkání bez jakékoliv nutnosti objednání předem, stačí tedy přijít na prodejnu a sdělit svůj problém. Pokud si přejete termín opravy zarezervovat předem, aby Vás nikdo v daném termínu nepředběhl, můžete udělat oficiální objednávku prostřednictvím následujícího odkazu, nebo na telefonním čísle +420 776 76 70 72. Zajistíte si tak přednost před zákazníky, kteří přijdou bez objednání.

Výměna displeje iPhonu – Pouze originální LCD

Nezáleží ovšem pouze na rychlosti, ale také na kvalitě. V tomto případě rozhodně neplatí že hledat nejlevnější variantu je tím nejlepším a nejšťastnějším řešením. Neoriginální displeje nízké kvality mohou mít horší barevné zobrazení a špatné pozorvací úhly (na první pohled znatelné). V některých případech se dokonce stává, že neoriginální displej má tzv. GhostTouch – iPhone se pak samovolně ovládá, dochází k nesmyslnému otevírání a zavírání aplikací. Vše ustane po zhasnutí displeje tlačítkem powerbutton. GhostTouch se ovšem opět po chvíli objeví.

U Tvrzenýsklo.cz dostanete pouze originální LCD, které těmito závadami netrpí. Použitý displej je možné vidět ještě před instalací na Váš iPhone, abyste měli jistotu opravdu originálního LCD. Navíc díky originálnímu podsvícení není displej výrazně “do světle modré” jako je tomu v případě neoriginálních displejů, ale klasicky “dožluta”. Berte prosím v uvozovkách.    

Oprava displeje iPhonu probíhá samozřejmě na počkání. Většinou je displej vyměněný nejdéle za 30 minut. U iPhonů 6s a novějších je samozřejmostí užití podlepení displeje, aby iPhone zůstal voděodolný. Navíc ke každé výměně displeje na iPhonu dostanete nové Tvrzené sklo, díky kterému bude displej perfektně chránený.

Kde oprava iPhonu probíhá?

Oprava iPhonu probíhá v Praze v ulici Ostrovského 32, Praha 5, příbližně 250 metrů od stanice Metra B – Anděl. (Výstup směr Knížecí). Parkování je možné na nedalekém hlídaném parkovišti (30 korun/hodina) – V případě zájmu Vám bude parkovné po dobu opravy proplaceno.

Slevový kupón na jakoukoliv opravu iPhonu!

Pro čtenáře magazínu AppleNovinky.cz je připravený speciální kupón na slevu 200 korun na jakoukoliv opravu iPhonu! Díky tomu tak můžete mít tyto nejčastěji prováděné opravy za skvělé ceny:

Výměna baterie iPhone 5s – 490 korun

Výměna baterie iPhone 6 – 590 korun

Výměna baterie iPhone 6s – 790 korun

 

Výměna displeje iPhone 5s – 1590 korun

Výměna displeje iPhone 6 – 1790 korun

Výměna displeje iPhone 6s – 2290 korun

a spoustu dalších oprav iPhonů.. Slevový kupón který předložíte před prováděnou opravou můžete stáhnout zde. Kupón stačí ukázat i v elektronické podobě před servisním zásahem.