Tim Cook se stal díky pozvání součástí show Davida Rubensteina, kde odpovídal na různorodé otázky vážného i mírného charakteru. Cook dostal dotaz, který bychom mohli zařadit do obou těchto kategorií – zda by se chtěl stát prezidentem USA. Cook odpověděl tak, že politik není, i když se o politiku zajímá a že bude prospěšnější na pozici, které se věnuje v současnosti.



„Nejsem politik. Rád se o politiku zajímám, ale myslím si, že větší přínos pro svět mohu udělat tam, kde jsem teď a ne ve Washingtonu“

V show se také mohli diváci dozvědět to, že Timova matka zemřela před třemi lety, ale otec stále žije a neustále jej podporuje. Cook měl dobrou výchovu, byl sledován a podporován a když se něco nepovedlo, rodiče mu to ihned řekli a pracovali spolu na nápravě.

Vlastně s otcem se Tim naučil pracovat s iPhonem, naučil ho používat jablečný telefon. V hovoru mezi dvojicí padlo téma iPhonů, což se dalo očekávat. Cook řekl, že se prodalo hodně přes miliardu iPhonů, no a prý bychom měli očekávat, že Apple bude neustále inovovat a překonávat se, následovat trendy, a tak by zákazníci značky měli naskočit na tento jedoucí vlak.

Celý rozhovor najdete na tomto odkaze.

Zdroj: appleinsider.com