Společnost Apple v posledních měsících uzavírala smlouvy pro různý obsah, který nabídne a minulý týden ohlásila víceleté partnerství s Oprah Winfrey. Zůstává ale stále nejasné, jak tento svůj obsah nabídne.



Tento víkend Recode nabídl několik neoficiálních možností pro plány týkající se obsahu společnosti Apple a cituje ty, které jsou v souladu s průmyslem v Hollywoodu. Zpráva uvádí tři možnosti založené na úvahách v zábavním průmyslu. Ve zprávě se uvádí, že někteří se domnívají, že Apple zpřístupní některý nebo celý svůj obsah prostřednictvím své stávající aplikace TV na iOS a tvOS zdarma. To se shoduje se zprávou Bloomberg, která tvrdí, že Apple chce posílit tuto svoji aplikaci, ale myšlenka nabízet obsah zcela zdarma (snad s reklamou) je stále nejistá.

Další možností navrhovaná v této zprávě je, že Apple nabídne svůj videoobsah v předplatném, který by zahrnoval jak Apple Music, tak i službu AppleCare. Nakonec zpráva uvádí, že jeden televizní ředitel, který hovořil s Apple, tvrdí, že společnost zamýšlí nabízet samostatnou předplatitelskou službu pro svůj televizní obsah, která bude levnější než Netflix. Základní služba Netflixu v současné době stojí 11 dolarů za měsíc.

Zdroj: 9to5mac.com