Jste příznivci sportu? Pak jste jistě zaregistrovali, že již dnes 7. 7. odstartoval 105. ročník několika týdenního závodu okolo Francie – Le Tour de France. Závod, jemuž se díky dlouholeté tradici přezdívá Stará dáma, je každoročně nejsledovanější cyklistickou událostí roku. K tomu, abyste zůstali v obraze vám pomůže oficiální aplikace Tour de France, kterou vám přináší ŠKODA.



 

Můžete okouknot místa v úvodním videu, které vás provede celým závodem a ukáže vám, kam se kdy závodníci podívají. V přehledných informací o každém úseku se pak snadno dozvíte, kolik cyklisté nastoupají výškových metrů, kolik kilometrů bude mít každá etapa, nebo si můžete přečíst krátké informace o místě, kudy budou projíždět. Nechybí ani soupiska týmů se závodníky a krátké informace o nich samotných.

V průběhu závodu budou v aplikaci přibývat krátké články, které vás budou denně informovat o tom, co se děje na trati, nebudou chybět ani fotografie a videa ze závodu, nebo třeba aktuální informace o tom, kdo si jak vede.

No a pro ty, kteří by raději vzali osud závodu do svých rukou se nabízí také oficiální hra závodu (4,99$), ve které můžete objevovat nové lokality, nakupovat závodníky, trénovat je, vylepšovat kola a budovat si vlastní tým snů.

Aplikaci TOUR DE FRANCE 2018 můžete stáhnout zdarma pomocí tohoto rychlého odkazu.