Aplikace Fluid, která přemění základní webové aplikace do aplikací pro počítače Mac, dnes získává důležitou aktualizaci. V beta verzi přidává nová aktualizace několik významných změn.



Vývojáři dnes oznámili beta verzi 2.0 prostřednictvím tweetu a uvedli, že aktualizace obsahuje úplný redesign s novějším rozhraním API, WebKit2 společnosti Apple. Jakmile budou vydané, uživatelé budou muset zaplatit 5 dolarů za upgrade, to znamená první placený upgrade od jeho vydání před 11 lety. Vytvoření aplikace z vašich oblíbených webových stránek je jednoduché. Zadejte URL adresu webových stránek, název a volitelně vyberte ikonu.

Dále klikněte na tlačítko Vytvořit a během několika sekund se objeví vaše vybraná webová stránka na vašem Macu jako skutečná aplikace, která se objeví v Docku. Fluid je bezplatná aplikace a bude vždy zdarma, ale platba 5 dolarů umožní uživatelům umístit aplikace do menu, vytvářet vlastní skripty a umožňovat režimy celé obrazovky pro aplikace. Beta verze je k dispozici ke stažení zde.

Zdroj: 9to5mac.com