Dnes ráno společnost Netgear oznámila, že Arlo přidá nový inteligentní zvonek do své rozsáhlé řady domácích bezpečnostních produktů. Dnešní zprávy přicházejí společně s rozhodnutím Apple odstranit celou kategorii inteligentních zvonků ze seznamu příslušenství HomeKit.



Sada Netgear zaměřená na ochranu spotřebitelů se v posledních letech těšila velkému úspěchu, neboť se rozšířila tak, aby zahrnovala širší nabídku produktů s konkurenčními cenami. Oficiálně nazvaná sada Arlo Audio Doorbell přímo nepodporuje video, jako někteří z jeho konkurentů, ale Netgear počítal s tím, že většina uživatelů už bude mít jednu z jeho bezpečnostních kamer instalovaných v blízkosti předních dveří. Spíše je to doplněk než samostatný produkt, který jsme viděli od jiných výrobců.

Tento zvonek bude přijímat tradiční nastavení napájení, ale může být také použit s bateriemi, pokud dáváte přednost bezdrátovému používání. Arlo Camera funguje bezchybně s Arlo Audio Doorbell, což vám poskytne úplný obraz vašich vstupních dveří. Můžete stávající zvonění nahradit přidáním bezdrátového reproduktoru Arlo Smart Chime do jakékoli zásuvky ve zdi. Zapojte několik zvukových signálů do různých místností v okolí domu. Ačkoli dnes ráno byly oznámeny, nejnovější přírůstky do sestavy Netgear nebudou vydány až do tohoto podzimu. Kvůli tomu jsme v tuto chvíli ještě nezjistili žádné podrobnosti o cenách.

Zdroj: 9to5mac.com