Jednou z novou funkcí iOS 12 je Screen Time, což je funkce zaměřená na to, jak sledovat využití aplikací a nastavit limity pro snížení času stráveného na telefonu. Samozřejmě je můžete použít sami, ale rodiče je mohou také využít k tomu, aby omezili čas svých dětí strávený na zařízení.



Jedna společnost si však myslí, že má ještě lepší nápad – aplikaci Goya-Move. Vývojáři říkají, že vytvořili aplikaci, kterou původně používají se svými vlastními dětmi. „Goya-Move je aplikace navržená rodiči pro rodiče. Stejné problémy, se kterými jsme se setkali v naší domácnosti, jsme se dozvěděli, že existují i ​​u vás. Naším cílem nebylo potrestat naše děti tím, že jim zabavíme telefony, místo toho je naučíme, jak pracovat s těmito omezeními a mít zodpovědnost.

Tím, že jsme jim telefony za trest zabavili, jsme ztratili schopnost komunikovat s našimi dětmi, sledovat naše děti a poskytnout jim přístup k bezpečnému způsobu komunikace. Naše patentovaná aplikace umožňuje rodičům mít plnou kontrolu nad časem na obrazovce svých dětí, zatímco děti zařízení ovládají a hrají znovu.“ Existuje také mnoho zdravotních výhod pro vaše děti, které získáte pomocí této aplikace pro zdravější životní styl.

Zdroj: 9to5mac.com