Nabíjecí pouzdra pro iPhone na AppleKing. Zákon schválnosti s vybíjením baterie iPhonu známe všichni – a nejhorší je, pokud mu dojde energie v průběhu cesty, kdy není možnost připojení nabíječky nebo ji ani nemáme s sebou. Spoustě z vás nejspíše blesknou hlavou powerbanky, které zastoupí elektrickou síť. Ale co když na ně není místo nebo připojený lightning kabel překáží v ovládání? Problémy jednoduše vyřeší nabíjecí pouzdra pro iPhone, která plní funkci krytu s integrovanou baterií. A naši čtenáři je teď pořídí o 10% levněji na internetovém obchodu AppleKing.



Nabíjecí pouzdro pro každý iPhone

Internetový obchod www.appleking.cz / www.appleking.sk má pestrou nabídku nabíjecích pouzder, která jsou přesně na míru konkrétnímu modelu. Tím je dosaženo maximální efektivity při ochraně během pádů, protože tělo krytu dokonale obepíná telefon. V zadní části je potom integrována záložní baterie, která svou velikostí přesahuje kapacitu baterie v telefonu. Nabíjecí pouzdro nenapájí iPhone permanentně, ale pouze v případě, kdy ho aktivujete.

Nabízeny jsou varianty pro klasické i plusové modely, což osloví každého majitele iPhonu. Jednoduše tak můžete fotit, natáčet nebo sledovat filmy až 5x déle bez nutnosti nabíjení z elektrické sítě. Nabíjecí pouzdra pro iPhone jsou dostupná v několika kapacitách – za naprosto dostačující považujeme 2 500mAh, ale na opravdu náročné uživatele čeká kapacita až 10 000mAh. Za výrobou většiny z nich stojí BASEUS, známý výrobce příslušenství pro zařízení Applu, a mimo něj najdete v nabídce i několik dalších.

 

Nabíjecí pouzdro oceníte na iPhonu zejména během náročných operací jako je hraní her nebo sledování filmů, při nichž vydrží integrovaná baterie sotva pár hodin. Ideální na delší cesty, kdy v autobuse či vlaku není zásuvka nebo se o ni musíte dělit s někým jiným. Do náročného prostředí jsou navíc dostupné modely v odolnějším provedení, které odolají i větším a častějším nárazům.

Pro všechny čtenáře AppleNovinek připravil www.appleking.cz / www.appleking.sk unikátní slevový kód: „AN10“, po jehož zadání získáte 10% slevu na celou objednávku.

Zdroj: Tisková zpráva