Nejnovější produkt Sonos, Sonos Beam, je nyní k dispozici ke koupi na webu společnosti Sonos a na maloobchodních prodejnách na celém světě.



Sonos Beam byl poprvé oznámen v červnu a byl k dispozici pro předobjednávku, ale dnes je oficiální datum uvedení na trh. Sonos Beam je inteligentní a kompaktní zvuková karta s kapacitou 399 USD, která je určena pro použití s ​​televizory.

Sonos říká, že Beam nabízí pět digitálních zesilovačů Class-D, čtyři širokopásmové basové reproduktory pro pravé přehrávání středních frekvencí hlasových frekvencí, jeden výškový reproduktor pro vytvoření čistého a jasného dialogu a pět dálkových reproduktorů. 

K dispozici v černobílé nebo bílé barvě, Sonos Beam obsahuje funkce, jako je vylepšení řeči v dialogovém okně, které usnadňují slyšení dialogu v televizních pořadech a filmech a je zde režim nočního zvuku pro sledování noční televize bez probouzení domu.

Stejně jako Sonos One , Sonos Playbase a druhá generace Play 5, Sonos Beam podporuje novou funkci Apple AirPlay 2, která umožňuje Siri ovládat Apple Music a schopnost přehrávat a ovládat víceválcový zvuk na kompatibilních zařízeních.

Zdroj: macrumors.com