Na blogovém příspěvku tohoto týdne Niantic představil nové tresty pro podvodníky ve hře Pokémon GO. Pravidla vysvětlují, že hráči, kteří podvádějí, obdrží řadu trestů, které se postupně zvyšují.



Prostřednictvím systému budou podvodníci hry Pokémon GO nejprve upozorněni spolu s omezeními ve hře: Pravděpodobně nebudete moci narazit na vzácné Pokémony. Může vám být znemožněno obdržet nové průkazy EX Raid. První trest bude trvat 7 dní, poté se hratelnost vrátí do normální podoby. V druhém trestu však Niantic hodně přitvrdí. Uživatelé ztratí přístup ke svému účtu po dobu 30 dnů a nemohou přistupovat k žádné části hry.

Při pokusu o přihlášení do hry se vám zobrazí zpráva o pozastavení vašeho účtu. Tuto zprávu nebudete moci obejít. Třetí trest znamená, že Niantic zcela a trvale smaže váš Pokémon GO účet. Co se týče podvodu, pravidla Niantic spočívají v tom, že jakékoliv chování, které porušuje pokyny Pokémon GO spadají pod podvodné chování. To zahrnuje zfalšování polohy GPS a neoprávněný přístup k pokémonům, a to i pomocí softwarů třetích stran nebo doplňků.

Zdroj: 9to5mac.com