Začátkem tohoto měsíce vydal Ming-Chi Kuo novou zprávu, v níž uvedl, že Apple plánuje vydání několika nových barev pro plánované 6.1-palcové LCD zařízení. Nyní Macotakara potvrzuje, že Apple opravdu vydá LCD iPhone v nových barvách, ale zpochybňuje, které barvy to budou.



Původně Kuo oznámil, že 6,1 palcový iPhone bude dodáván ve zlaté, šedé, bílé, modré, červené a oranžové barvě. Dnes večer však Macotakara uvedl, že zdroje dodavatelského řetězce naznačují, že 6,1-palcový LCD model bude mít barvy podobné barvám řady iPhone X. Ve zprávě se uvádí, že 6,1-palcový iPhone bude vydán v barvě bílé, černé, bledě žluté, jasně oranžové, elektricky modré, šedé s nádechem hnědě a zlaté. Ming-Chi Kuo předpovídal tyto barvy: zlatá, šedá, bílá, modrá, červená a oranžová.

Ať tak či onak, letošní 6.1-palcový iPhone bude prvním přístrojem, který přijde v řadě barevných možností od iPhone 5C. To by mělo smysl, jelikož iPhone 5C byl na spodní cenové úrovni, podobně jako tomu bude v případě letošního LCD iPhonu. Kromě hrstky barevných možností pro LCD model se předpokládá, že letošní iPhone X Plus bude vydán ve zlaté barvě. Víme, že Apple v jednom okamžiku plánoval, vydání zlatého iPhone X, nakonec se tak ale nestalo.

Zdroj: 9to5mac.com