Společnost Apple pracuje na spousty nových produktů, které by měl představit v letošním roce. Očekávají se nové produkty iPhonů, iPadů, Mac mini, MacBooku Pro, iMacu , a Apple Watch.



Mnoho z toho, co analytik Ming-Chi Kuo sdílel, bylo již zmíněno, ale dnes se podíváme na úplný přehled o tom, co bychom mohli očekávat.

iPhone – Apple pracuje na třech iPhonech, dva modely s OLED displejem o velikostech 5,8 a 6,5 ​​palce a jeden levnější model s LED displejem, který bude mít velikost 6,1 palce. Všechny tři budou obsahovat Face ID a procesory A12. Zatímco u dvou modelů s OLED displejem bude fotoaparát s dvojím objektivem, model s nižší cenou bude mít fotoaparát s jedním objektivem.

iPad Pro – Apple pracuje na dvou nových 11-palcových a 12,9-palcových modelech iPadu Pro, které budou vybaveny bezrámečkovým designem, podobně jako iPhone X a bez Home Button, přičemž Apple nahrazuje Touch ID funkcí Face ID.

Mac mini – Kuo nemá příliš informací o Mac mini, ale říká, že se očekává aktualizace procesoru. Mac mini nebyl aktualizován déle než 1300 dní, tedy více než 3 a půl roku. Není jasné, zda budou zahrnuty další aktualizace ale na obzoru je alespoň nějaký druh obnovy.

MacBook Pro – Očekávané aktualizace procesoru.

MacBook – Očekávané aktualizace procesoru.

Nový notebook s nízkou cenou – Kuo věří, že Apple pracuje na novém notebooku, který bude k dispozici za nižší cenu. Původně uvedl, že bude patřit pod MacBook Air, ale nyní se jeho úvaha mění. Dřívější zprávy naznačují, že by se mělo jednat o 12-palcový MacBook, takže Apple může plánovat rozšíření levnější sestavy MacBooku, která nahradí MacBook Air.

iMac – Kuo říká, že očekává značné zvýšení výkonnosti, ale neví žádné podrobností o tom, co to bude znamenat. Uvádí, že iMac, podobně jako ostatní Macy, získá nový procesor.

Apple Watch – Apple pracuje na dvou nových modelech Apple Watch, které budou mít větší displeje a vylepšené funkce detekce tepové frekvence. Dva modely Apple Watch budou měřit v rozměrech 39,9 mm a 45,2 mm, což je zhruba o 15 procent víc než u současných modelů.

Kuo předpovídá, že očekávané AirPods a AirPower se začnou výrábět ve třetím čtvrtletí roku 2018, což naznačuje vydání na podzim. Společnost Apple oznámila vydání AirPower na podzim 2017, ale údajně narazila na problémy s výrobou.

 

Zdroj: macrumors.com