Společnost ColorWare tento týden vydala vlastní AirPods s klasickým designem Macintosh, včetně béžového designu a šestibarevného duhového loga připomínajícího logo Apple, které měl mezi lety 1977 a 1998.



Limitovaná edice AirPods Retro, jak jsou nazývána, jsou inspirovány Apple IIe, který vlastně předchází původní Macintosh o rok, ale počítače měly podobný design. Společnost ColorWare zakoupila AirPods přímo od Apple, aplikovala zakázkovou barvu na AirPods i na jejich nabíjecí pouzdro a pak je znovu zabalila do původní krabice Apple. Společnost momentálně nenabízí toto provedení pro již použité AirPods, takže pokud již vlastníte pár, máte smůlu.

Zatímco AirPods Retro mají jedinečný design, jsou k dispozici za cenu 399 dolarů, což je více než dvojnásobek standardní ceny. Také buďte připraveni, že budete muset chvíli počkat, protože doprava se odhaduje na 3-4 týdny podle místa určení. Mějte na paměti, že Apple očekává vydání druhé generace AirPods s podporou „Hey Siri“ pravděpodobně v září, společně s novými iPhony a nabíjecí podložkou AirPower. ColorWare také prodává AirPods v limitované edici Space Gray za 349 dolarů a desítky dalších barev za 299 dolarů.

Zdroj: macrumors.com