Společnost Mophie nedávno vydala novou sérii modelů Powerstation, které jsou vybaveny Lightning konektorem, které umožní nabíjet pomocí Lightning kabelu místo tradičního micro-USB.



S možností nabíjet tímto kabelem mohou zákazníci, kteří si koupí jednu z nových zařízení Mophie Powerstation nabíjet své iPhony a přenosnou nabíječku pomocí stejného kabelu. Mophie nabízí několik nových možností PowerStation s různými kapacitami baterií a za různou cenu:

Powerstation Plus (1 969 Kč) – 6040 mAh s vestavěným Lightning konektorem a jediným rozhraním USB. K dispozici v šedé, břidlicové a černé barvě.

Powerstation Plus XL (2 459 Kč) – 10 000 mAh s vestavěným Lightning konektorem a jediným rozhraním USB. K dispozici v šedé, břidlicové, černé a tmavě modré. Nabíjí se pomocí bezdrátového nabíjení Qi, které umožňuje dobíjení zařízení Powerstation Plus XL prostřednictvím bezdrátové nabíječky založené na Qi.

Powerstation (1 599 Kč) – 6,040 mAh se dvěma USB porty pro nabíjení dvou zařízení najednou. K dispozici v indigo modré a  růžové.

Powerstation XXL (2 459 Kč) – 20 200 mAh se třemi porty USB pro nabíjení tří zařízení najednou. K dispozici v černé barvě.
Powerstation a PowerStation XXL, které jsou určeny pro použití s ​​iPhone, iPad a AirPods, nabízejí dodatečnou životnost baterie iPhone o délce 20 až 70 hodin a jsou dodávány v hliníkovém provedení.

Powerstation Plus a Powerstation Plus XL nabízejí vestavěné Lightning konektory, což zjednodušuje potřebu dodávání vlastního  kabelu pro nabíjení. Oba tyto modely mohou poskytnout až 34 hodin baterie.

Všechna zařízení Powerstation zahrnují indikátor napájení LED, který poskytuje podrobnosti o stavu nabíjení a životnosti baterie. Nová řada Mophie Powerstation je k dispozici výhradně v Apple Store, internetovém obchodě Apple a na webových stránkách společnosti Mophie.

Zdroj: macrumors.com