Apple včera na svém YouTube kanále zveřejnil novou zábavnou reklamu na svoji vlajkovou loď – iPhone X. Tentokrát bylo cílem vyzdvihnout sílu procesoru A11 Bionic, kterým nejnovější iPhone disponuje.



Apple pro svou reklamu využil zajímavého konceptu. Teenager ve videu jde po ulici a přitom hraje populární iOS hru Vainglory na jeho iPhonu X. Charaktery ze hry však „oživnou“ a najednou se začnou nacházet okolo něj, napadat jej, atd…

Přestože mobilní procesory Applu jsou pravděpodobně ty nejlepší na trhu, je to vůbec poprvé, co je Apple propaguje v samostatném videu. Apple již v minulosti propagoval Face ID, Animoji, Potrait Mode a Portrait Lighting. Procesor A11 Bionic se však samostatné reklamy dočkal až nyní.

Procesor A11 je vyráběn 10-nanometrovým procesem, disponuje 6 výpočetními jádry, přičemž dva jsou vysokovýkonné a zbývající čtyři jsou úsporné. Procesor je dostatečně výkonný pro hraní kapesních her včetně her s rozšířenou realitou. To umožňuje integrovaná grafická karta. Na celé video se můžete podívat níže.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=68&v=izw9lhInmEo

Zdroj: macrumors.com