Každý by si na svém iPhone chtěl nastavit vlastní vyzvánění své oblíbené písničky, ale zdlouhavě se připojovat k počítači a přes iTunes se každému moc nechce. Dnes vám ukážeme, jak si nastavit své vlastní vyzvánění přímo na svém iPhonu bez pomoci počítače a iTunes.



Na App Store si zdarma stáhněte aplikaci GarageBand. Velikost aplikace je 1,8 GB.

Po spuštění aplikace přejeďte prstem po displeji směrem vlevo až na čtvrtou položku AUDIOREKORDÉR – zde klikněte na ikonu MIKROFONU (Hlas)

 

Po otevření audiorekordéru klikněte v levém horním rohu na třetí ikonu zleva (projekt), tím přepnete nahrávání do tvorby skladby.

 

Vedle ikony nahrávání klikněte na ikonu metronomu, aby nesvítil modře a byl vypnutý a poté klikněte vpravo nahoře na ikonu „+“, která se nachází v pravém horním rohu hned vedle časové osy skladby.

 

 

Po otevření menu ÚSEKY SKLADBY klikněte na „ÚSEK A

 

Po otevření menu DÉLKY ÚSEKU klikněte na „AUTOMATICKY“. Poté klikněte v pravém horním rohu na „Hotovo“.

 

Poté budete vráceni zpět do tvorby skladby. Zde klikněte v pravém horním rohu na ikonu smyčky.

 

Po otevření menu klikněte nahoře na záložku „HUDBA“. Zde se již proklikáte ke skladbě, kterou chcete nastavit jako vyzváněcí tón.

Až si vyberete písničku, tak na ni klikněte a otevře se vám menu skladby. Krátkým kliknutím na spodní název skladby s časem tuto píseň spustíme. Delším podržením (asi 3 sekundy) ji přidáte na plochu tvorby skladby. Skladbu držením umístěte až na začátek. Zde si můžete píseň jakkoliv upravit, od jakého místa má hrát atd.

 

Pro export písně a nastavení jako vyzvánění klikněte v levém horním rohu na první ikonu šipky dolů a na nápis „MOJE SKLADBY“.

 

Po otevření menu „GarageBand – Historie“ zhruba 2 sekundy podržte „MOJE SKLADBA“. K této skladbě se vám otevře menu, kde kliknete na „SDÍLET

 

Ve sdílení skladby kliknete na ikonu zvonečku – Vyzvánění. Poté potvrdíte upozornění o zkrácení skladby na 30 sekund.

 

Otevře se vám „Export vyzvánení“, kde si zadáte vlastní název vyzvánění. Poté kliknete na „Exportovat“.

 

Po úspěšném Exportu skladby, se vám otevře nabídka, kde kliknete na „Použít zvuk jako…“, poté kliknete na „Výchozí vyzvánění“.

 

 

 

 

Vaše exportované skladby naleznete ve vašem mobilu v NASTAVENÍ – ZVUK – VYZVÁNĚNÍ.