Společnost Adobe dnes zveřejnila aktualizované verze softwaru Photoshop Elements a Premiere Elements, což je cenově dostupnější software pro úpravy fotografií a videa zaměřený na příležitostné domácí uživatele, kteří chtějí zlepšit své snímky a videa pomocí snadno editovatelných nástrojů.



Aplikace Photoshop a Premiere Elements 2019 obsahují novou domovskou obrazovku, která nabízí informace o tom, co je nové od poslední verze, inspirativní nápady, návrhy pro úpravy, zkusenosti a automatické generování prezentací fotografií a videí.

Photoshop Elements 2019 obsahuje vylepšené fotografické koláže s novými šablonami, rámečky a pozadí, z nichž některé jsou ideální pro sdílení na sociálních médiích, a existuje řada nových úprav, které jsou navrženy tak, aby procházely uživatele elementů prostřednictvím různých tvůrčích úkolů.

Možnost vícenásobného textu umožňuje uživatelům vytvářet vizuální text s fotografií uvnitř každého dopisu pro vytváření slov nebo jmen pro použití s ​​scrapbookingem, vytvářením karet a dalšími, zatímco další nová editovaná učebnice učí uživatele, jak přeměňovat fotografie na memy pro sdílení na sociálních médiích.

Photoshop a Premiere Elements 2019 jsou k dispozici ke koupi za 99 dolarů každý z webových stránek společnosti Adobe. Balíčky jsou k dispozici za 149,99 USD a stávající uživatelé mohou upgradovat za 79,99 dolarů za jeden produkt nebo za 119 dolarů za balík.