Apple vydal 5. beta verze systémů watchOS 5.1, iOS 12.1 a tvOS 12.1 pro vývojáře. Nové beta verze jsou k dispozici pro stažení s platným vývojářským profilem. Pojďme se podívat, co nového nabízí.



watchOS 5.1 obsahuje podporu pro skupinový hovor ve FaceTime, který umožňuje telefonovat s až 32 lidmi najednou. Také přináší nové ciferníky pro Apple Watch Series 4, přičemž uživatelé si mohou vybrat mezi více odstíny. K dispozici je také vyplněný kruhový ciferník pro starší modely Apple Watch, který se připojí ke standardnímu barevnému ciferníku. iOS 12.1 obsahuje několik nových funkcí, které Apple slíbil. Zavádí podporu eSIM, novou funkci, která vám umožní upravit hloubku ostrosti fotografií v režimu Portrét, než je zachyťte a také skupinový hovor ve FaceTime popsaný výše. Aktualizace také přidává více než 70 nových emoji do iPhonů a iPadů. Co se týče oprav chyb, iOS 12.1 řeší problém s nabíjením. Nejsme si jisti, co opravuje a změní aktualizace tvOS 12.1, ale je pravděpodobné, že se zaměří na chyby, které byly objeveny od vydání tvOS 12.

iOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a 50% baterie a v dosahu iPhonu.)

tvOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru