Apple přidal poprvé do své nabídky repasovaných modelů 13-palcový MacBook Pro 2018. Nabídka platí pro USA. Ceny jsou zlevněny o zhruba 15 procent ve srovnání s novými modely.



Zcela zrekonstruovaný základní model s čtyřjádrovým procesorem Intel Core i5 s výkonem 2,3 GHz, 256 GB pamětí, 8 GB paměti RAM a Intel Iris Plus Graphics 655 je k dispozici za 1 529 dolarů ve Spojených státech, je tedy levnější o 270 dolarů. Mezi dostupné barvy patří stříbrná a šedá. Vylepšený model se čtyřmi procesory Intel Core i7, 2TB pamětí, 16GB RAM a Intel Iris Plus Graphics 655 je k dispozici za 3 139 dolarů ve Spojených státech, je tedy levnější o 560 dolarů. Teno model je k dispozici pouze v šedé barvě. K dispozici je i řada dalších modelů, množství jsou však omezená, proto doporučujeme rychle jednat nebo pomocí služby Refurb Tracker sledovat, jakmile je zásoba doplněna.

Apple říká, že repasované modely MacBooku Pro jsou důkladně kontrolovány, testovány, vyčištěny a přebaleny, včetně příruček a kabelů, které jsou součástí balení. Podle našeho názoru je repasovaný MacBook Pro prakticky nerozeznatelný od zcela nového modelu, takže to představuje dobrou příležitost k úsporám. Repasovaný MacBook Pro je dodáván se standardní jednoletou zárukou Apple platnou v den dodání notebooku. Záruka může být prodloužena na tři roky od data původního nákupu s AppleCare, který stojí 269 dolarů. Apple také přidal do své kanadské prodejny repasovaný 13-palcový MacBook Pro, kde ušetříte 15%.

Zdroj: macrumors.com